Intervju i Digital Begeistring: Det enkle vinner

Intervju i Digital Begeistring: Det enkle vinner

I siste utgaven av magasinet Digital Begeistring fikk jeg lov til å dele mine tanker rundt innovasjon, ny teknologi og digitalisering. Den Digitale Begeistringen i blant de ansatte i Posten og Bring er også høy, noe jeg opplever hver dag. Til slutt snakket vi om alle de mer eller mindre håpløse dupedingsene jeg drar med meg hjem til glede (eller var det frustrasjon?) for familien.

Du finner magasinet gratis i Eplehuset butikkene.

Alexander Haneng
Om forfatteren

Alexander Haneng

Alexander Haneng er ekspert på innovasjon, digitalisering og netthandel, og jobber som Direktør for Digital Innovasjon i Posten og Bring. Han er en populær foredragsholder innen temaer som innovasjon, digital ledelse, digital strategi, teknologi, netthandel og digital transformasjon. Følge ham på LinkedIn, eller send en e-post.