Foredrag (video) MIT Annual Research Forum, Boston, USA: Posten Helix

Foredrag (video) MIT Annual Research Forum, Boston, USA: Posten Helix

Dette er et videoklipp fra presentasjonen jeg holdt på MIT sammen med MITs Dr Nils Fonstad under MIT CISR Annual Research Forum. I salen satt 120 toppledere fra 80 internasjonale selskaper som PwC, GE, Microsoft, Chevron, SAP, HSBC, ExxonMobil, PepsiCo, Raytheon, Caterpillar Inc. and The World Bank.  

Innovasjonsmodellen Posten Helix ble utviklet ved Posten i 2018. I presentasjonen så vi på et par konkrete eksempler fra Posten på hvordan modellen har bidratt til innovasjon i konsernet. Takk til Massachusetts Institute of Technology for invitasjonen til å komme og dele våre erfaringer. Takk til alle deltakerne for gode diskusjoner både under og etter foredraget.

Å hva syntes publikum? Presentasjonen fikk konferansens nest høyeste score og presentasjonens "key takeway" ble stemt fram av deltakerne som konferansens viktigste!

Alexander Haneng
Om forfatteren

Alexander Haneng

Alexander Haneng er ekspert på innovasjon, digitalisering og netthandel, og jobber som Direktør for Digital Innovasjon i Posten og Bring. Han er en populær foredragsholder innen temaer som innovasjon, digital ledelse, digital strategi, teknologi, netthandel og digital transformasjon. Følge ham på LinkedIn, eller send en e-post.